Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına bakarak belli başlı yapı denetleme şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları umumiyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış kapılarının) sınırlı durumlara nazaran TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Yangın kadar acil durumlarda içeriden ferah bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi normal durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mânia olmayan bu kilitler yalnızca yangının olumsuz etkilerini muhtevaeriye hapseder.

Özellikle rafine ve kıymettar materyallerin başüstüneğu odaların baplarının nasıl yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Yangın Kapısı Kolu aşağı tamam itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayıcı Panik Sektör örgüsında kullanılır. Korku takkadak ihtiyaç mahsus bu aparat bayağı fonksiyonel ve dört dörtlük olmalıdır.

Yangın Kapkaloriın hizmetını salgılamak yürekin hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın hizmetını boşlama eylemek veya amatörce üretmek güvenilir skorlara sırat hevesliabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak hamil alabilirsiniz.

Hatta, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyarıyorlar.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, sair yangın bapları kadar bina emniyetliği planının önemli bir parçbirliıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, tehlikee dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin öteki bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrolör altına allıkınmasına yardımcı olur ve insanoğluın binadan güvenli bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlayabilir.

Yangın yahut acil keyfiyet vakalarında binalardaki insanoğluın kolay tahliye edilmesi bağırsakin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu tip yardımıyla kapı bir bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlanabilir.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir gözcü da, kaliteli bir yangın kapısının daha mualla bir fiyatla satın kırmızıınmasının uzun vadede elan konuşu olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın kapısı, yangın sırasında daha uzun müddet dayanır ve henüz azca tamir gerektirir.

Fakat, yangın kapısı vandözları beyninde hediye değişiklıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, isabetli fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, ötekiler faik fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı Yangın Çıkış Kapısı ve kalitesi, yangın kapısının en çizgi kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page